Meszesen a helyzet változatlan

Továbbra is drogosok járják Meszes utcáit, a békésebb, és kevésbé békés területeken egyaránt. Az ott lakók szerint egyre többen vannak, a helyzet egyre elkeserítőbb. A rendőrség semmit nem tud vagy akar tenni az ügyben, végtelen tárháza van a kifogásaiknak, hogy miért hagyják magára Meszest, a meszesieket.

Bérunió

Mindenkinek alapvető joga, hogy a saját hazájában boldogulhasson, épp ezért van nagy szüksége Európának a Bérunióra. 

Vona Gábor Pécsett

Vona Gábor október 26-án  a Kossuth téren 13:45 től velünk tart a béruniós aláírásgyűjtésben. 17 órától pedig  aktuálpolitikai kérdésekről  beszélgetünk a Vasutas Művelődési házban (Pécs, Váradi antal u. 7.) Várunk minden érdeklődőt! 

Kávézzunk együtt a beteg gyermekekért!

Kávézzunk együtt a beteg gyermekekért!

2017. szeptember 22-e a Köszikávé program napja. A Szemem Fénye Alapítvány arra kéri a kávézás hódolóit, hogy ezen a napon egy kávé árával támogassák az első hazai gyermekhospice ház, a Dóri Ház működését. Mi is csatlakoztunk ehhez a nagyszerű kezdeményezéshez, várunk mindenkit irodánkban -Ferencesek u. 27 .- pénteken 14 és 20 óra között egy kávéra és egy jó beszélgetésre.

Ordas nagy hazugság van a pécsi adósság körül

7,5 milliárdos hiánnyal küzd a pécsi önkormányzat, 2015-ben Páva Zsolt fideszes polgármester még azt nyilatkozta, hogy már csak 2 millió forint a város hitele. Tegnap ennek tökéletesen ellentmondó interjút adott Csizi Péter, a statégiai irányító testület vezetője.

Itt írtunk arról, hogy Pécs gyakorlatilag fizetésképtelenné vált a milliárdos adósságállomány miatt. A minap beszámoltunk Csizi Péter interjújáról is, ahol a város 2009-es szocialista vezetését hibáztatta a jelenlegi helyzetért.

Oldalak