Németh Zsolt, országgyűlési képviselővel kapcsolatos hírek

Nemzetbiztonsági kockázat a Microsoft? - Újból a Snowden ügyről

 

Edward Snowden újabb bizonyítékainak hatására az amerikai óriásvállalat, a Microsoft kénytelen volt elismerni, hogy az amerikai hírszerző szolgálatok számára "külön bejáratokat" működtetnek az általuk kiadott szoftverekben, így biztosították több millió magyar állampolgár és a magyar közigazgatás lehallgathatóvá tételét az amerikai szervek számára - írta közleményében Németh Zsolt, a Jobbik országgyűlési képviselője.

Németh Zsolt, pécsi jobbikos parlamenti képviselő legutóbbi felszólalásai az Országgyűlésben

 

Netsemlegesség melletti kiállás a NMHH vitájában

Ma én is felszólaltam a Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság éves jelentésének vitájában, ahol kiálltam a netsemlegesség mellett, azaz, hogy a szolgáltatóknak ne legyen joguk az internetes előfizetésünket egyoldalúan korlátozni, azt bármilyen okból lehallga

Videó: 

Németh vs Budai - volt fideszes polgármesterjelöltnek állami föld jár kárpótlásul?

Ma egy volt fideszes polgármesterjelölt ügyében interpelláltam, aki telefonhívás után kapott 200 hektár földet, pályázat nélkül, úgy,hogy az előző bérlő földjét inkább elvették, hogy neki tudják adni. Az államtitkár szerint nincs ezzel semm

Videó: 

Újabb érvek az afganisztáni missziónk ellenében

Németh Zsolt friss adatokat mutatott be ma az Országgyűlésben az afganisztáni háború negatív vonzatairól, az afgán lakosság véleményéről és a háború geopolitikai hátteréről. 

Videó: 

A pécsiek számára mikor jön az ígért két hét?

Kontrál belügyminiszteri államtitkár szerint Pécsett minden rendben a közbiztonsággal, illetve a kiengedett roma gárda vezetője is előzeteseben van...

Videó: 
 

Németh Zsolt - 240 munkahely veszélyben, mert nem fizetett a Közgép

 A Közgép nem fizette ki az ígért 500 millió Ft-t a Zsolnaynak, ezért a csőd szélére került a gyár, amit 2011-ben vett meg. Ezzel párhuzamosan csak Baranyában a Strabaggal együtt 18 milliárd Ft-ot kap Simicska. Majd most, hogy erről cikkek jelentek meg, már visszaadta Pécsnek a gyárat. Erről kérdeztem a kormányt, már csak az ott dolgozó 240 ember munkahelyének védelmében is. 

Videó: 
 

 

Tovább használhatják-e 2012-től az elismert egyházak sorából kikerült szcientológusok a Magyarországi Szcientológia Egyház kifejezést?

Erre kíváncsi a jobbikos Németh Zsolt. Rétvári Bence államtitkár válaszában leszögezi: egyházként csak azok működhetnek Magyarországon, akik az új egyházügyi törvény értelmében annak is minősülnek. Ez vonatkozik a különböző vallási közösségek hivatalos elnevezésére is. Ők viszont nem csinálnak semmit.

 

Lépjünk ki az ACTA-ból!

Németh Zsolt felszólalt annak érdekében, hogy lépjünk ki a januárban aláírt ACTA egyezményből, ami lehetővé tenné a cenzúrát az utolsó szabad információforrásunkon, az interneten. Az államtitkár csúsztatott, amikor azt mondta, hogy nem léptünk be, igaz "csak" aláírták a nevünkben. Aláírás után pedig most már vitatkozhatunk róla.

 

Hogy lehet?

A jobbikos Németh Zsolt a Terrorelhárítási Központról kérdezi a kormányt. Miskolcon bombagyártás közben tetten értek egy többszörösen büntetett előéletű, kábítószeres férfit, akit nem sokkal elfogása után szabadlábra helyeztek.  Budaházy Györgyöt viszont koholt vádak alapján tartották éveken át előzetes letartóztatásban...

  

Oldalak