Fogarasi Gábor

Fogarasi Gábor

 1985. február 13-án születtem Pécsett. Édesapám több diplomás pedagógus, jelenleg a sport területén dolgozik mint mesteredző. Édesanyám mérlegképes könyvelő. Mindketten jelentős sportmúlttal rendelkeznek, így már a családban magamba szívtam a sport szeretetét. Ennek köszönhetően később középfokú edzői végzettséget szereztem.

Neveltetésemre, személyiségemre jelentős hatással volt vallásos környezetem. Meghatározó volt az a családot szorosan érintő politikai esemény is, amely nagybátyámmal kapcsolatos, akit az ötvenes években a „Népköztársaság Államrendjének megdöntése” vádjával előbb halálra, később 6 éves börtönbüntetésre ítéltek.

Pécsett az érettségi megszerzése után a PTE Felnőttképzésén humánszervezői szakon tanultam, de hamar rá kellett jönnöm, hogy ez nem az én érdeklődési körömnek megfelelő képzés, így ez irányú tanulmányaimat abba hagytam. Szívemet és gondolkodásmódomat már ekkor is a hazám iránti szeretet határozta meg. Többek között ez indított arra, hogy beiratkozzam a PTE - BTK politológia szakára, ahol jelenleg is tanulok.

Az országban uralkodó katasztrofális helyzet, valamint az a hozzá nem értés, amit egyes pártok nyújtanak Hazánk sorsának alakításában, arra sarkalltak, hogy belépjek a Jobbik Magyarországért Mozgalomba és annak aktív tagja legyek.

Bizakodva tekintek egy szebb és jobb jövőbe, ahol Magyarország a magyaroké!

 

A 2010-es pécsi önkormányzati választásokon a Jobbik kompenzációs listájáról kerültem be a pécsi közgyűlésbe, ahol a Népjóléti és Sport Bizottság alelnöke vagyok.

Fogarasi Gábor